ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣ Θράκης: Μετά τον πατέρα ανακοίνωσε και τον υιό Μπόζη η Αναγέννηση Θρυλορίου!

Στην συνεργασία με τον Δημήτρη Μπόζη τον γιο του νέου προπονητή της ομάδας Τάσου προχώρησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου.

Όπως ανέφερε στο ThrakiSportS o πρόεδρος της Αναγέννησης Πέτρος Ζωγράφος η ομάδα μετά την ξαφνική αποχώρηση του Σάκη Σκουλή θα προχωρούσε στα μέσα Αυγούστου σε μπαράζ ανακοινώσεων όπως και συνέβη, όπου με την ανακοίνωση της αναληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Τάσο Μπόζη ακολούθησαν η απόκτηση του Τόπι από την ΕΠΣ Κορίνθου και του Δημήτρη Μπόζη από την Δόξα Προσκυνητών στην οποία αγωνιζόταν συμπαίκτης και με τον πατέρα του.

Ο 22χρονος αμυντικός αλλά και αμυντικό χαφ, έχει αγωνιστεί στην Ροδόπη σε Αγίους Θεοδώρους, Μίσχο και Προσκυνητές και ακόμα κατά την διάρκεια των σπουδών του σε Αστέρα Τεμένης Αχαΐας και Πανευρωστηνιακό Κορινθίας. Έχει τελειώσει φυσιοθεραπεία στην Πάτρα και είναι ξάδερφος του συνονόματου Δημήτρη Μπόζη που μετά από χρόνια αποχαιρέτησε τα γήπεδα της Ροδόπης για την Ολλανδία.

 

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας ο Μπόζης Δημήτριος. Αγωνίστηκε στο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, στον Αετό Μίσχου, στον Αστέρα Τεμένης Αχαΐας, στον Πανευρωστηνιακό Κορινθίας και στη Δόξα Προσκυνητών. Η θέση που αγωνίζεται είναι στόπερ και αμυντικό χαφ. Καλωσήρθες Δημήτρη στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου!

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος