ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Έφτασε νέα επιστολή στις τρεις ΕΠΣ της Θράκης με αίτημα προς ΕΠΟ να μην υποβιβαστεί κανείς

Πληθαίνουν οι φωνές από προέδρους Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων που ζητούν να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά τον Σταύρο Ψαρόπουλο, πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου αλλά και εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το ίδιο ζήτησε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Π. Καρράς.

Μάλιστα η επιστολή του κοινοποιείται σε όλες τις ΕΠΣ ώστε και οι πρόεδροι αυτών να πιέσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, ικανοποιώντας αιτήματα των ομάδων τους.

Μένει να φανεί τι θα πράξουν και αν θα ανταποκριθούν ο Γιώργος Πανίδης (υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Θαλασσιάς), ο Παντελής Χατζημαρινάκης (υποβιβάστηκε η ΑΕ Διδυμοτείχου) και ειδικά ο Μάνος Γαβριηλίδης που τυγχάνει και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ (καθώς υποβιβάστηκαν και η Ελπίδα Σαπών και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και έτσι η Ροδόπη κινδυνεύει να μείνει ξανά χωρίς ομάδα).

Ακολουθεί η επιστολή:

«κ. Πρόεδρε και Μέλη της Ε.Ε.
-Η Ένωση μας, επανέρχεται για τους υποβιβασμούς των ομάδων της Γ Εθνικής κατηγορίας και σας καταθέτει την πρόταση για παραμονή όλων των ομάδων που συμμετείχαν την περίοδο 2020/2021, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας .

– Η Ε.Ε. στα πλαίσια του Άρθρο 59 του ν. 4797/2021 (ΦΕΚ Α΄ 66/23.4.2021) δύναται να πάρει τη σχετική απόφαση εφόσον τα 3/4 των μελών της , ψηφίσουν την τροποποίηση του άρθρου της προκήρυξης για τους υποβιβασμούς.
– Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία, τους παράγοντες που μάτωσαν για να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις καθ’ όλη την χρονιά, στους προπονητές και ιδίως στους αθλητές να συμμετάσχουν ξανά και παράλληλα να υπάρχει χρόνος για μια υλικοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας του πρωταθλήματος και να διαμορφωθεί ουσιαστικό πλάνο τριετίας για την διεξαγωγή της Γ Εθνικής κατηγορίας.
– Η Ομοσπονδία, οφείλει να φέρει σε διαβούλευση την πρόταση της πριν τις τελικές αποφάσεις της, στις Ενώσεις, στα Σωματεία, στην Ομοσπονδία Προπονητών και στους Αθλητές και η Επιτροπή Διοργανώσεων αφού έχει στην διάθεση της όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και τις απόψεις τους, να εισηγηθεί το νέο μοντέλο της κατηγορίας.
– Είμαστε βέβαιοι, ότι η Ε.Ε. θα άρει τους όποιους δισταγμούς της και θα κάνει δεκτή την πρόταση μας ,η οποία είναι προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που στην πλειονότητα αυτής, συμμετέχουν συνάδελφοι που εκλέχτηκαν από τις 53 Ενώσεις- Μέλη της και τυγχάνουν Πρόεδροι Ενώσεων ή ακόμα ας συζητηθεί και εκτός ημερήσιας διάταξης στην επικείμενη Γ.Σ.
– ‘Ήδη, έχουμε γίνει δέκτες επιστολών σωματείων για ανάλογο αίτημα και ευελπιστούμε οι Ενώσεις που κοινοποιείται η παρών επιστολή μας να τύχει της στήριξης, διότι αφορά και τα σωματεία τους.

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Για την ΕΕ
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς».

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος