ΔΙΕΘΝΗ

Γεννήθηκε μωρό με 4 χέρια και 4 πόδια! Μιλάνε για «θαύμα της φύσης» – Απίστευτες εικόνες

Ένα μωρό με μια σπάνια πάθηση γεννήθηκε στην Ινδία και οι ντόπιοι πιστεύουν ότι είναι… μετενσάρκωση του Θεού και συγκρίθηκε με την Λάκσμι, την ινδουιστική θεά της καλής τύχης που έχει πολλά χέρια.

Το μωρό γεννήθηκε με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μητέρα του παιδιού (ονομάζεται Kareena, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το επώνυμο) όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την Independent, τοπικά μέσα ενημέρωσης συρρέουν στην τοποθεσία, για να μεταδώσουν αυτό που περιγράφεται ως “θαύμα της φύσης” μετά τη γέννηση του μωρού το Σαββατοκύριακο.

Η ταυτότητα της οικογένειας και η υποκείμενη αιτία των επιπλέον άκρων παραμένει μυστήριο.

Ωστόσο, η κατάσταση του μωρού πιστεύεται ότι οφείλεται σε πολυμελία (polymelia), μια πάθηση που προκαλεί επιπλέον και άχρηστα άκρα στον άνθρωπο.

 

Η πολυμελία είναι εξαιρετικά σπάνια και προκύπτει από την ανάπτυξη διχάλων κατά μήκος του άξονα του σώματος και τον διπλασιασμό των κάτω άκρων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πέντε ή περισσότερα άκρα. Ωστόσο, ένας τόσο μεγάλος αριθμός άκρων, όπως στο βρέφος από την Ινδία με 8 συνολικά άκρα, είναι απίστευτα σπάνιο να συμβεί.

Το μωρό γεννήθηκε στο Κοινοτικό Κέντρο Υγείας Shahabad, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, και αναμένεται να ζήσει μια υγιή ζωή.

Πηγές: https://www.iflscience.comhttps://www.independent.co.uk

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος