ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης κλήθηκε από την Πυροσβεστική να συνδράμει στο έργο της

Σήμερα, 13 Οκτωβρίου 2020, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης ήταν σε ετοιμότητα και κλήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής να συνδράμει στο έργο της.
Στις 10.30 π.μ. κληθήκαμε από την Π.Υ. για την κοπή ενός δέντρου στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Το δέντρο είχε πέσει επάνω στο σχολικό κτίριο, χωρίς να προκαλέσει κάποια υλική ζημιά. Ευτυχώς την ώρα που κατέρρευσε το δέντρο δεν υπήρχαν παιδιά στον χώρο.
Στις 11.45 π.μ. δεχτήκαμε το δεύτερο κάλεσμα απο την Π.Υ. Κομοτηνής για να συνδράμουμε σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε κολόνα της ΔΕΔΔΗΕ στο χωριό Καλαμόκαστρο. Εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών, δημιουργήθηκε βλάβη σε μετασχηματιστή της ΔΕΔΔΗΕ. Ο σπινθηρισμός από τη βλάβη προκάλεσε μικρή πυρκαγιά στη ξύλινη κολόνα. Οι εθελοντές της ομάδας μας που μετέβησαν στο σημείο πραγματοποίησαν επιτήρηση του χώρου και της κυκλοφορίας, μέχρι να έρθει προσωπικό της ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να διακοπεί το ρεύμα για να γίνει η κατάσβεση της μικρής φλόγας.
Και στα δύο αυτά συμβάντα η συνεργασία μας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής, καθώς και με τη ΔΕΔΔΗΕ, ήταν άψογη.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος