ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης μοίρασε “Δώρα Χαράς” σε παιδιά από το “Βαρέλι του Τροχονόμου” στην Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή, η κοινωνική δράση της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης για τη συλλογή δώρων στο “βαρέλι του τροχονόμου” για παιδιά άπορων οικογενειών και ανάλογων δομών.

Η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης και με αρωγούς τον Εμπορικό Σύλλογο και τα Επιμελητήρια Ροδόπης, καθώς και τη βοήθεια της δράσης “Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα” αλλά και με τη στήριξη συμπολιτών μας, συνέδραμαν για να δώσουν χαρά τέτοιες μέρες στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, Ανέστης Βαφειάδης, ανέφερε:

“Η δράση αυτή έχει στόχο τη συλλογή δώρων για παιδιά (παιχνίδια, βιβλία, είδη ζωγραφικής κ.α.) τα οποία θα μοιραστούν σε κοινωνικές δομές της πόλης και του νομού, ώστε να προσφέρουμε χαρά και δημιουργικότητα στα παιδιά των δομών αυτών.

Παραμονή των Φώτων σήμερα και παρόλο που φτάνουμε στο τέλος του 12ημέρου των γιορτών, εμείς θέλουμε να δείξουμε πως θα υπάρξει και συνέχεια στις κοινωνικές μας δράσεις, όχι μόνο στη διάρκεια των γιορτών αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες και τα σωματεία που συνέδραμαν, αλλά και τους πολίτες που άφησαν εδώ τα δώρα τους για να δώσουν χαρά στους μικρούς μας φίλους που το έχουν τόση ανάγκη.

Καλή Χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία! Και του χρόνου!!”

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος