ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Βιβλιοθήκη στο σπίτι σας σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ», κατανοώντας τη σπουδαιότητα της μοναδικής συντροφιάς του βιβλίου στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες, δίνουν τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, να απολαύσουν την ανάγνωση των βιβλίων που διαθέτει η  Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η διακίνηση των βιβλίων θα γίνεται από τον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ». Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, 2531022589 καθώς επίσης στον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ», στο τηλέφωνο 2531036909.

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να  αναζητούν βιβλιογραφία στον  Ηλεκτρονικό Κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο: https://komotinilib.openabekt.gr/. Τον σχετικό σύνδεσμο μπορούν να τον ακολουθούν και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.komotini.gr (openABEKT – Ηλεκτρονικός Κατάλογος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής).

Επισημαίνεται ότι η  Βιβλιοθήκη λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και του κοινού της,  καθώς όλα τα βιβλία παραδίδονται με όλες τις προφυλάξεις για τη νόσο covid-19 και όλα τα δανειζόμενα βιβλία με την επιστροφή τους στη Βιβλιοθήκη κρατούνται σε καραντίνα, σε ξεχωριστό χώρο για 72 ώρες. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς τη μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).

#PressGreece

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος