ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: «Χαίρομαι που η ερώτηση μου έφερε στην Κομοτηνή τον γ.γ. του Υπουργείου Υγείας μετά ένα χρόνο»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση προσέλαβε ο βουλευτής κ. Ιλχάν Αχμέτ την επίσκεψη του γγ. του υπουργείου Υγείας στην Κομοτηνή προκειμένου να εξεταστεί η πορεία των συνοδευτικών έργων για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής. «Χαίρομαι που η κοινοβουλευτική μου ερώτηση 9600 15/9/2020, έφερε στην Κομοτηνή μετά ένα χρόνο τον γ.γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Θεμιστοκλέους» επεσήμανε σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής.

«Έχω εμπιστοσύνη» συμπλήρωσε ο ίδιος «στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος και προς τις τοπικές αρχές της Κομοτηνής για την βούληση ολοκλήρωσης του μεγαλεπήβολου έργου του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής “Σταύρος Νιάρχος”, εντός χρονοδιαγραμμάτων».

Παρόλα αυτά όπως έσπευσε να υπογραμμίσει με νόημα «τα ερωτήματα που έθεσα με την ερώτηση μου παραμένουν ενεργά και θα απαντηθούν στην Βουλή, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

  • Α) Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έχει εγγράφει στον τακτικό προϋπολογισμό ως δημόσια δαπάνη για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του νόμου  ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4667, Τεύχος A’ 38/20.02.2020, με τον οποίο κυρώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η από 3.2.2020 επιμέρους Σύμβαση Δωρεάς του Έργου;
  • Β) Ισχύει το χρονοδιάγραμμα των 53 μηνών υλοποίησης του Έργου από την ψήφιση του προρρηθέντος νόμου;
  • Γ) Σε ποια φάση βρισκόμαστε σήμερα;
  • Δ) Υπάρχουν αποκλίσεις και καθυστερήσεις από τον προβλεπόμενο χρονικό ορίζοντα λειτουργιάς για τον Ιούνιο του 2024 καθώς και για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το Νοέμβριο του 2020;».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος