ΥΓΕΙΑ

Κατέληξε 92χρονος τρόφιμος του Ιωακείμειου Γηροκομείου Αλεξανδρούπολης – συνεχίζονται τα τεστ του ΕΟΔΥ

92χρονος τρόφιμος του Ιωακείμειου Γηροκομείου Αλεξανδρούπολης κατέληξε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, σύμφωνα με την ημερήσια ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό. Ο ίδιος είχε εισαχθεί θετικός μετά την παρέλευση της 14ήμερης καραντίνας του στο Γηροκομείο.

Στο Γηροκομείο τηρούνται απαρέγκλιτα όλες οι εντολές και κατευθύνσεις που δίνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ. Οι τροφιμοί (που είχαν ανιχνευτεί θετικοί στον COVID-19 στις αρχές Νοεμβρίου) επέστρεψαν στην καθημερινότητα του Γηροκομείου, επειδή αυτή ήταν η εντολή του ΕΟΔΥ μετά την παρέλευση του 14ημέρου της υποχρεωτικής τους καραντίνας. Οι 16 τρόφιμοι που ανιχνεύθηκαν θετικοί στο πρόσφατο δεύτερο τεστ, έχουν απομονωθεί στην ειδική πτέρυγα που έχει διασκευασθεί στο Γηροκομείο και επί του παρόντος είναι οι περισσότεροι καλά, ενώ ελάχιστοι παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Παράλληλα, στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» σήμερα ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε τεστ COVID-19 σε όλους τους τροφίμους και σε όλους τους υπαλλήλους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δυνατότητα επικοινωνίας των τροφίμων με τους συγγενείς τους (τηλεφωνικά και με βιντεοκλήσεις), συνεχίζεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος