Αστυνομικά

Καβάλα: Φυγόποινος με πλαστά ευρώ, σφαίρες και χάπια έκανε παρεμπόριο!

Τον… μισό Ποινικό Κώδικα είχε παραβιάσει ένας Έλληνας που συνελήφθη επειδή διακινούσε είδη παρεμπορίου σε μια περιοχή της Καβάλας το απόγευμα της Τρίτης, αφού οι αστυνομικοί του τμήματος Παγγαίου διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του πλαστά χαρτονομίσματα, σφαίρες και ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, όταν έκαναν έλεγχο στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου και βρήκαν μία τσάντα, στην οποία είχε 120 κομποσκοίνια, σταυρουδάκια, μπρελόκ, εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου και άλλα είδη παρεμπορίου, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, μάλιστα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Και δεν ήταν μόνο αυτά, καθώς πάνω στον δράστη κατασχέθηκαν 34 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 και 200 λιρών Τουρκίας, 50 φυσίγγια κρότου- αερίου και 22 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος