ΔΙΑΦΟΡΑ

Κομοτηνή: Ο Σύλλογος Trelacademy προτείνει αλλαγή διαδρομής της καρναβαλικής παρέλασης της πόλης

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Trelacademy Σταύρος Πάττας, φέτος γίνεται πρόταση για αλλαγή της καρναβαλικής διαδρομής με συγκέντρωση στο πάρκο της περιφέρειας , και στην συνέχεια η παρέλαση διασχίζοντας την Νικολάου Ζώϊδη, να φτάνει μέχρι το δημαρχείο και να καταλήγει στην πλατεία με την εξέδρα να βρίσκεται στο ύψος του καταστήματος Κασπαριάν.
(φωτο αρχείου: καρναβαλική παρέλαση Κομοτηνής)
Πρόκειται για μια μεγαλύτερη διαδρομή , με περισσότερη ευθεία, πράγμα που βοηθά στην καλύτερη ηχητική κάλυψη και ακουστική, υπάρχουν τα κιγκλιδώματα του ποδηλατόδρομου που ορίζουν την παρέλαση, αλλά και το μήκος του δρόμου βοηθά στην καλύτερη και  ομαλότερη εξέλιξη της παρέλασης.
Ο Σταύρος Πάττας  ενημέρωσε και για τη συμμετοχή του συλλόγου Trelacademy στο καρναβάλι της Ξάνθης.
Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ο σύλλογος και φέτος θα πάρει μέρος στην παρέλαση της Ξάνθης όπου θα πρωτοφορέσει την φετινή στολή του με νέο θέμα. Για πρώτη φορά φέτος θα γίνει και παρέλαση στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 10 Μαρτίου. Την ιδέα είχε ένα μέλος που είχε πάρει μέρος παλαιότερα στην παρέλαση της Κομοτηνής και έτσι ξεκίνησε η πρόταση για παρέλαση στην Θεσσαλονίκη”.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του trelacademy προτρέπουν ντόπιους και επισκέπτες για συμμετοχή, λέγοντας ότι με τέτοιες διοργανώσεις λειτουργεί όλη η αγοραστική αλυσίδα της πόλης για ένα τριήμερο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος