ΕΛΛΑΔΑ

Λιανεμπόριο: Έτσι θα λειτουργεί το 13032 – Πώς θα στέλνουμε SMS για τα ψώνια μας

Ένας νέος πενταψήφιος αριθμός θα μπει στη ζωή μας όταν ανεβάσει ξανά ρολά το λιανεμπόριο. Πρόκειται για το 13032, στο οποίο θα στέλνουμε SMS για να πηγαίνουμε για ψώνια. Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, λέγοντας ότι “Σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης προσπαθήσαμε να βρούμε τεχνικές λύσεις που θα μπορούν να διευκολύνουν το λιανεμπόριο και τους καταναλωτές, όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολόγοι”.

“Δεν ξέρω αν θα υπάρχει περιορισμός τριών ωρών. Αυτό θα είναι απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης. Όμως, θα υπάρχει οριζόντιος περιορισμός στην αποστολή μηνύματος, θα επιτρέπεται ένα μήνυμα την ημέρα. Στη δεύτερη προσπάθεια θα είναι αρνητική η απάντηση” τόνισε ο κ. Γεωργαντάς.

Ο υφυπουργός είπε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για περιορισμό στα SMS στους υπόλοιπους κωδικούς που χρησιμοποιούμε για μετακινήσεις. “Οι υπόλοιποι κωδικοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως λειτουργούν, απλά θα γίνει ένας ξεχωριστός αριθμός μόνο για το λιανεμπόριο, για τα εμπορικά καταστήματα” ξεκαθάρισε.

Ερωτηθείς εάν τον Μάιο θα σταματήσουμε να μετακινούμαστε με τη χρήση SMS, είπε: “Θέλω να πιστεύω ότι τον Μάιο θα υπάρχει ένα τείχος ανοσίας πολύ ισχυρό στη χώρα μας και το καλοκαίρι θα υπάρχει κάποια σχετική κανονικότητα”.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος