ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοιμωξιολόγοι: Από Ιούλιο η μουσική στην εστίαση – Επισκέπτες υπό όρους στα γηροκομεία

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις για τη μουσική στην εστίαση και για το ωράριο κυκλοφορίας, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα «ανοιγμάτων», εφόσον όμως η Επιτροπή ειδικών   διαπιστώσει ότι έχει μειωθεί περαιτέρω το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα.

Η μουσική αναμένεται να επιτραπεί στην εστίαση από τις αρχές Ιουλίου, ενδεχομένως από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τη μείωση του επιδημιολογικού φορτίου.

Επίσης, στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, θα αποφασιστεί αν θα επιτραπεί οι συμμετέχοντες στις δεξιώσεις να αυξηθούν από τους 100 στους 200.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες επί τάπητος τέθηκε η πιθανή εξαίρεση από την διεξαγωγή των self-test για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι.με ισχύ από τις 15 Ιουνίου.

Τέλος, για τους οίκους ευγηρίας αποφασίστηκε οι ηλικιωμένοι στους οίκους ευγηρίαςνα δέχονται επισκέπτες υπό όρους και προϋποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες θα επιτρέπονται , όμως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 95% οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές και κατά 85% οι άνθρωποι που διαμένουν εκεί.

Επίσης, οι δικοί τους άνθρωποι που θα τους επισκέπτονται θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν αρνητικό self-test.

https://www.naftemporiki.gr/story/1734762/loimoksiologoi-apo-ioulio-i-mousiki-stin-estiasi-episkeptes-upo-orous-sta-girokomeia

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος