ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαρώνεια – Σάπες: Νέα σελίδα για το Δημοτικό Κατασκηνωτικό Κέντρο Πετρωτών

Ένας σημαντικός , υψηλής αξίας και αποστολής , τοπικός αναπτυξιακός παράγοντας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών , το κατασκηνωτικό κέντρο Πετρωτών , αποκτάει ξανά μετά από πολλά χρόνια το ρόλο του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής.
Εδώ και μια δεκαετία, με ευθύνη των εκάστοτε διοικήσεων του Δήμου, το κέντρο είχε εγκαταλειφθεί χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την προστασία του, με αποτέλεσμα τα πολλαπλά φαινόμενα καταστροφών, βανδαλισμού και κλοπών, που οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση του.

Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα το κατασκηνωτικό κέντρο Πετρωτών ν’ αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή του κατασκηνωτικού θεσμού στην Π.Α.Μ.Θ ξεκίνησε με συνεργεία του τις διαδικασίες αποκατάστασης των υποδομών και του περιβάλλοντος του ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών να μεταμορφωθεί ξανά σε πρότυπη , αναβαθμισμένη, οργανωμένη κατασκήνωση.

Το κατασκηνωτικό κέντρο Πετρωτών , στη διάρκεια της εύρυθμης λειτουργίας του (1998-2002) είχε συμβάλλει αποφασιστικά στην τουριστική , κοινωνική , πολιτιστική και εκπαιδευτική ανάπτυξη της περιοχής ενώ ιδιαίτερη ήταν η άρτια και υπεύθυνη φιλοξενία παιδιών αποδήμων , κατασκηνωτών από τρίτες χώρες, συλλόγων , σωματείων και οργανώσεων της περιοχής.

Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών με τις παρεμβάσεις του στοχεύει να κάνει το κατασκηνωτικό κέντρο Πετρωτών στολίδι της Ροδόπης, με ασφαλείς και λειτουργικές κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις σ΄ ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος