ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο

Ολοκληρώθηκαν χθες 26 Νοεμβρίου οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 μέσα από το αυτοκίνητο που πραγματοποιήθηκανστον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δημότες διενεργήθηκαν από Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ μέσα από μια συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής.

Την τρίτη μέρα από τα220 τεστ τα   14   ήταν θετικά. Συνολικά, έγιναν673 έλεγχοι και θετικοί βρέθηκαν 38. Σε όσους βρέθηκαν θετικοί στους δειγματοληπτικούς ελέγχους γίνεται μοριακός έλεγχος για κορωνοϊό, από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ.

Με την ολοκλήρωση των ελέγχων ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνηςευχαρίστησε τον ΕΟΔΥ για τη διενέργεια των ελέγχων, το ΤμήμαΤροχαίας Κομοτηνής και το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνδρομή τους, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες. Επίσης, συνέστησε στους δημότες να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα,σεβόμενοι το αγαθό της υγείας και δήλωσε ότι ο Δήμος Κομοτηνής θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελαχιστοποιηθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος