ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των δικηγόρων της Ροδόπης (photos)

Στο καφέ Theatro την περασμένη Τρίτη στην Κομοτηνή είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν φέτος όλοι μαζί οι δικηγόροι του νομού μας, μια και λόγω πανδημίας η κοπή της βασιλόπιτάς τους είχε ματαιωθεί για τουλάχιστον 2 χρονιές.

Σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα έκοψαν φέτος την πίτα τους, με την παρουσία εκπροσώπων δικαστών, αλλά και πολλών φίλων (με το Εφετείο να κερδίζει και το φλουρί), σε μια πολύ όμορφη βραδιά, με φιλικές κουβεντούλες, πολιτικές συζητήσεις και απόψεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ερελιάδης τόνισε πως ο σύλλογος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα προβλήματα των μελών του και επιχειρεί την εξωστρέφεια προς την κοινωνία προγραμματίζοντας ανάλογες δράσεις για το επόμενο διάστημα. Χαρακτηριστικά σημείωσε: 

“Κοπή πίτας σήμερα και πρωτοχρονιάτικος χορός για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης στο theatro cafe bar. Τιμήσαμε όμως και την υπάλληλο του συλλόγου μας κα Αικατερίνη Γρηγορόπουλου η οποία σε λίγους μήνες θα αποχωρήσει από τον σύλλογο λόγω συνταξιοδότησης. Τόσο προσωπικά όσο και ως πρόεδρος του ΔΣ Ροδόπης, θέλω να την ευχαριστήσω δημόσια για όσα μας προσέφερε επί 35 σχεδόν χρόνια. Ο ζήλος που επέδειξε, η αγάπη της για το σύλλογο και τα μέλη του, η υπομονή της και η κατανόησή της τις δύσκολες στιγμές του συλλόγου, θα μας μείνουν αξέχαστες. Εύχομαι ο/η αντικαταστάτης/τρία της να ακολουθήσει την πορεία της. Κατερίνα σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή σου. Δεν ξεχνώ βέβαια και την Κλημεντίνη μας (Κλημεντίνη Παπαχρήστου), την άλλη άξια υπάλληλο του συλλόγου μας, την οποία επίσης ευχαριστώ δημόσια, για όσα προσφέρει με αυταπάρνηση στον σύλλογο μας. Για την ιστορία το φλουρί έπεσε στο Εφετείο Θράκης (κο Μελά, Πρόεδρο Εφετών Θράκης) και από τους συναδέλφους στην κα Ξανθίππη Ρίζου, που είναι και μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας”

Δείτε τις φωτο:

Πηγή+Photos: FB

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος