ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με οργανωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του κορονοιού στην εξυπηρέτηση των πολιτών η ΠΕ Ροδόπης

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης κάνει γνωστό ότι στο πλαίσιο των μέτρων αναχαίτισης της διασποράς του νέου κορονοϊού και της προάσπισης της υγείας πολιτών και εργαζόμενων, την περίοδο της πανδημίας:

-Θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού ( rapid test) στους υπαλλήλους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης , την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

-Επεκτείνεται το πρόγραμμα απολυμάνσεων στους χώρους εργασίας των κτιρίων αρμοδιότητας της ΠΕ Ροδόπης, με δυο τακτικούς ψεκασμούς τον μήνα. Επιπλέον πραγματοποιούνται  έκτακτοι ψεκασμοί απολύμανσης όπου και όταν απαιτείται.

– Συνεχίζεται η διάθεση μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους με την προμήθεια αντίστοιχων ειδών και υλικών.

– Προχωρά η εγκατάσταση σταθμών απολύμανσης στις εισόδους όλων των κτιρίων ΠΕ Ροδόπης.

«Σε συνεργασία με τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας εξελίσσεται πλήρως ένα οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της έκτακτης κατάστασης που διαμορφώνει ο κορονοϊός στο επίπεδο της λειτουργίας των υπηρεσιών προς τον πολίτη, με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας πολιτών και εργαζομένων. Η μάχη με τον κορονοϊό επιβάλλει  πιστή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, μέγιστη προσοχή και υπευθυνότητα. Στόχος μας , όλοι μαζί  να αναχαιτίσουμε την πανδημία που κοστίζει ακριβά στην υγεία και έχει δυσμενείς κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος