ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Σπέντζο – Χαλήλ και τους U20 o ΓΑΣ επικράτησε της μαχητικής ΑΕΚ

Με όπλο την πολύ πιεστική άμυνα που οδήγησε σε εύκολα καλάθια, η ομάδα των U20 του ΓΑΣ επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 56-87. Να σημειωθεί ότι ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίστηκε μόνον με δύο έμπειρους παίκτες (Σπέντζος, Χαλήλ) και επικράτησε με 56-87 της ΑΕ Κομοτηνής παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης».

Κορυφαίοι για την ομάδα του κόουτς Λεμονίδη ήταν οι Παπανδρεόπουλος με 25 πόντους και δύο τρίποντα και Σπέντζος με 21 πόντους και ένα τρίποντο, ενώ για την ομάδα του κόουτς Παπαδόπουλου ξεχώρισε ο Σαββίδης με 16 πόντους με δύο τρίποντα.

«Από το πρώτο λεπτό το μάτι των μικρών γυάλιζε μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα! Με την ενίσχυση του έμπειρου αρχηγού μας Χαλήλ, που δε χρειάστηκε να αγωνιστεί και πολύ, η αεροπορία των U20 απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει!» αναφέρεται στο ΦΒ από τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Από την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής σημειώνει «Σε κακή ημέρα η ομάδα μας και δίκαιη ήττα! Συγχαρητήρια στον ΓΑΣ για τη νίκη και καλή συνέχεια στο κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης” και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής».

Δεκάλεπτα : 14-23, 35-46, 46-66, 56-87

ΑΕ Κομοτηνής (Νίκος Παπαδόπουλος): Τσιρώζης 5(1), Κυμπάρης 3(1), Ζαγκλής 2, Τσαχιρίδης 7, Πασσαλίδης 7, Σαββίδης 16(2), Δαφτσής, Πλατνάρης, Γκιρίτσης 5(1), Ζαπαντιώτης 5, Πίτατζης, Πιπιλιός 3.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Νεοκλής Λεμονίδης): Μαλαμίδης, Ναλμπάντης 5, Παπανδρεόπουλος 25 (2), Κάλτσος 8, Σπέντζος 21 (1), Χαλήλ 2, Τσαμουρτζής 7 (1), Γούργουλης 1, Γκιρίτσης 8, Καραμάνης, Γκιουζελίδης 10, Ζηκόπουλος.

Fotos : FB Gas Komotini

admin/komotini24.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος