ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τη στήριξη της Ε.Ε. ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης Αλεξανδρούπολης

Με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της Αλεξανδρούπολης, με πολλές πινακίδες που τοποθετήθηκαν στο «πάρκο Αργούς» να παροτρύνουν τους πολίτες να πάνε μία βόλτα στο νέο μέτωπο της πόλης.

Εξάλλου, η Αλεξανδρούπολη και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής καμπάνιας Europe in my region.

«Οι περιφερειακές εκστρατείες αναπτύσσονται γύρω από έναν οικείο τόπο και δίνουν έμφαση σε ιδέες και πρωτοβουλίες της ΕΕ που έχουν καθοριστική σημασία σε τοπικό επίπεδο. Οι περιφερειακές αυτές εκστρατείες με τοπικό χαρακτήρα και με χαμόγελο διεξάγονται σε συνεργασία με τις περιφέρειες» αναφέρεται στο επίσημο site της καμπάνιας.

«Με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της Αλεξανδρούπολης, και κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της πόλης μπορούν να απολαύσουν αξέχαστες βόλτες με τα πόδια ή και με το ποδήλατο, δίπλα στη θάλασσα!» αναγράφει και η ανακοίνωση στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη θεματική «Η Ευρώπη Στην Περιφέρειά Μου».

«Να δώσουμε περισσότερη ζωή, περισσότερη αναψυχή στην περιοχή. Όπως ταιριάζει και στην πόλη μας, να μη γυρνάμε πλέον την πλάτη» επεσήμανε αναφορικά με τη δράση και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

πηγή: evros24.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος