ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπιδης Στυλιανίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γερουσιαστή των ΗΠΑ κ. Ραπτάκη και το προεδρείο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Ελληνικής καταγωγής Γερουσιαστών και Βουλευτών. Συμμετείχαν Γερουσιαστές και Βουλευτές από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μ. Βρετανία και αρκετές χώρες της ΕΕ καθώς και εκλεγμένοι Αυτοδιοικητικοί.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά από μια εμπεριστατωμένη ομιλία, όπου διέκρινε τη σημασία των συνταγματικών εννοιών «Κράτος – Έθνος – Λαός» και ανέλυσε τη σημασία τους και το ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε σε κάθε επίπεδο, πρότεινε :

Να ξεκινήσει με συντονισμό της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αποδήμων υπό την προεδρεία του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, κύκλος συναντήσεων στο Κοινοβούλιο, μεταξύ Ελληνικών Κοινοτήτων του εξωτερικού με αντίστοιχους πολιτιστικούς συλλόγου και οντότητες του εσωτερικού, ώστε να υπάρξει αμφίδρομη ενημέρωση και αδελφοποιήσεις που θα ενισχύσουν τους δεσμούς με τους εκτός Ελλάδας Έλληνες καθώς και την εξωστρέφεια της Ελλάδας.

Στόχοι : η προώθηση της ελληνικής γλώσσας, η παροχή ελληνικής εκπαίδευσης, η ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, η ενισχύσει της οικονομικής εξωστρέφειας, η ενδυνάμωση ενός νέου φιλελληνικού ρεύματος και τέλος η στήριξη των ελληνικών εθνικών θέσεων στα θέματα που μας αφορούν.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος