ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα της Κομοτηνής κόντρα στην Ξάνθη της Α Εθνικής

Στο δυνατό φιλικό με την ομάδα της Ξάνθης που ανέβηκε στην Α εθνική τα κορίτσια της Ροδόπη 87 ανταποκρίθηκαν πλήρως στις οδηγίες της προπονήτριας Βίκυς Περιβολοπούλου που είδε την ομάδα της να κοιτάει στα μάτια και να κοντράρει στα ίσια και παληκαρίσια τις γειτόνισσες της Ξάνθης.

Τι παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με ευκαιρίες για γκολ αλλά κρίθηκε από μια στημένη φάση -κόρνερ στο τέλος του αγώνα. Η Ροδόπη έχασε κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τις Γαρυφαλλίδου και Τσουκαλά.., όμως το σκορ έληξε υπέρ των φιλοξενουμένων που φέτος θα έχουν δύσκολο έργο στην μεγάλη κατηγορία.

Τα κορίτσια της Κομοτηνής με παρόμοιες εμφανίσεις αλλά και όπως αυτές που προηγήθηκαν με το Σουφλί και την ομάδα Κ14 των Θρακών δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο προετοιμασίας και βάζουν υποθήκες για να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα που θα συμμετέχουν.

Η Βίκυ Περιβολοπούλου χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή της και τις 25 που ήταν όλες ορεξάτες και θετικότατες.

Οι προπονήσεις για τα κορίτσια της Κομοτηνής συνεχίζονται καθημερινά με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας και ενώ έχουν ενσωματωθεί όλες οι παίκτριες στο ρόστερ της ομάδας, γεγονός που προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο για την προπονήτρια που βλέπει γεμάτες από παίκτριες προπονήσεις και πάγκο να ξεχειλίζει από κόσμο…

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος