ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μείωση 40% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων στο Δήμο Κομοτηνής το 2021

Την επιπλέον μείωση των τελών για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων και  των θέσεων εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς, φτάνοντας στο 40%, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Η έκπτωση στα τέλη κοινόχρηστών χώρων επηρεάζει όλα τα καταστήματα που χρησιμοποιούν το χώρο μπροστά από αυτά για εμπορικούς λόγους, όπως τα τραπεζοκαθίσματα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή οι πάγκοι για τα εμπορικά καταστήματα.

Όπως ήταν γνωστό, η πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου ήταν για μείωση 10% στα συγκεκριμένα τέλη. Όμως κατά το Δημοτικό Συμβούλιο, υιοθετήθηκε το αίτημα των επαγγελματιών για περεταίρω μείωση, λόγω και της οικονομικής κατάστασης την οποία διάγουν.

Έτσι τελικά αποφασίστηκε η έκπτωση να φτάσει το 40%, κάτι που θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2021.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να στηριχθούν οι επαγγελματίες της πόλης, που έχουν πληγεί ποικιλοτρόπως από την κρίση, οι συνέπειες της οποίας φαίνεται πως θα συνεχιστούν και το 2021.

Στα υπόλοιπα δημοτικά τέλη -ακολουθώντας την πάγια τακτική των τελευταίων ετών- δεν επιβάλλεται καμία αύξηση, ενώ καταργείται το τέλος τέλεσης πολιτικού γάμου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος