ΔΙΕΘΝΗ

Μετά από τέσσερις ημέρες βρέθηκε ο 80χρονος που αγνοούνταν από τα Ρίζια Ορεστιάδας

Ο οργανοπαίχτης Γιώργος Γκοστίδης, από τις Καστανιές, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε ο 80χρονος κυρ-Δημήτρης Γροσδούδης μετά από τέσσερις μέρες προσπαθειών για τον εντοπισμό του!

Σε μια δύσβατη περιοχή στο αρδευτικό κανάλι κάτω από τα θερμοκήπια εντοπίστηκε ο κυρ-Δημήτρης εντελώς συμπτωματικά από την Αλεξία Γκοστίδη, η οποία είχε πάει για καλή του τύχη να φροντίσει τον κήπο της οικογένειας και ο ισχυρός άνεμος έφερε στ΄ αφτιά της τη φωνή του που καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς, γιατί οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι απίθανο να έφταναν σ΄αυτό το σημείο και ήταν αλλού προσανατολισμένες.

Η Αλεξία τηλεφώνησε αμέσως στο σύζυγο της Γιώργο Γκοστίδη, ο οποίος κατέβηκε το “γιαμάτσι” στα εγκαταλειμμένα θερμοκήπια και για να τον προσεγγίσει, χρειάστηκε να ανοίξει διάδρομο και να τον απεγκλωβίσει από την πυκνή βλάστηση και στη συνέχεια να αντικρίσει και τα άλλα άτομα που είχαν σπεύσει στο σημείο και να έχει μάλιστα επικοινωνία με τους συγχωριανούς που αναγνώρισε.

Μια ευτυχής και αίσια έκβαση που έβαλε τέλος στην αγωνία των συγγενών του και σκόρπισε χαρά σε όλα τα Ρίζια Ορεστιάδα, όπου όλες αυτές τις μέρες μόνο καλά λόγια ακούγαμε για τον κυρ-Δημήτρη Γροσδούδη!

Σταύρος Παπαθανάκης

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος