ΔΙΑΦΟΡΑ

NEΟ βίντεο κλιπ για τους AIRSTRIKE (“Power in your Hand” μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

NEΟ βίντεο κλιπ για τους AIRSTRIKE (“Power in your Hand” μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

Τέσσερις λάτρεις των heavy ήχων, δημιουργώντας τραγούδια με δυνατά riff, καρυκευμένα με πρωτότυπους στίχους. Ο καθένας τους παίζει πολλά χρόνια, ακούγοντας διάφορα υποείδη rock και metal (και όχι μόνο), κάτι που επηρεάζει τον ήχο της μπάντας. Έχουν στο ενεργητικό τους demo και LP. Είχαν την ευκαιρία να παίξουν συναυλίες μεταξύ άλλων με τους Nocny Kochanek, KAT & Roman Kostrzewski, Turbo, NeuOberschlesien, Non Iron.

Website: http://www.airstrike.pl

FB: https://www.facebook.com/airstrikepl/

 

SoundCloud: https://soundcloud.com/airstrikebandpl

 

Bιογραφικό Μπάντας – AIRSTRIKE

Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2014 και άρχισε να περιοδεύει μετά από λίγους μήνες. Μετά από πολλές πρόβες, συναυλίες και αλλαγές στη σύνθεση, το 2017 το συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο demo AIRSTRIKE (DEMO), που φτιάχτηκε από τον Dariusz Witkowski στο Studio Megawatt.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, οι Airstrike ξεκινούν συνεργασία με έναν νέο ντράμερ (Kornel Kłos) και στο τέλος της χρονιάς με έναν νέο μπασίστα (Maciej Subzda). Με το σημερινό line-up έχουν ήδη παίξει σχεδόν 30 συναυλίες. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ξεκίνησαν οι εργασίες και οι ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο long-play.

Η διαδικασία ηχογράφησης των επόμενων κομματιών, μίξης και mastering διήρκεσε από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2022. Έτσι, το πρώτο άλμπουμ Airstrike είναι έτοιμο και θα βρείτε 11 κομμάτια σε αυτό. Αυτό είναι διαθέσιμο ως φυσική κυκλοφορία σε CD και στο Διαδίκτυο στο Spotify, στο Tidal, στο Soundcloud και στο YouTube.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος