ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής παρέδωσε στολές σε Κομοτηναίους αθλητές που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα κατά το πέρασμά της από την πόλη μας (φωτος)

O Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης παρέδωσε σήμερα με χαρά και τιμή,  τις στολές στους Λαμπαδηδρόμους που επέλεξε ο Δήμος Κομοτηνής για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κομοτηνή, που θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.
Πρόκειται για  Κομοτηναίους αθλητές που με τις διακρίσεις τους μας κάνουν περήφανους και ταυτόχρονα δείχνουν τον δρόμο στη νέα γενιά να παλεύουν για τη ζωή, για τα όνειρά τους κι έτσι να τιμούν την γεννέτηρά τους και την πατρίδα τους.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κομοτηναίων: “Συγχαρητήρια και καλούς αγώνες στους πέντε Λαμπαδηδρόμους μας: Την Νικολέτα Μπάρμπα– Πάλη. Τον Κυριάκο Μπακιρτζή- Πολεμικές Tέχνες. Τον Αθανάσιο Μιμίκο – Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο. Τον Κωνσταντίνο Μπανιώτη -Άλμα εις Ύψος. Τον Χαρούν Μολλά- Ποδηλασία”.
Παραθέτουμε αναλυτικά το Πρόγραμμα Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κομοτηνή, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. καθώς και φωτος από την σημερινή εκδήλωση με την παράδοση των στολών στους αθλητές -λαμπαδηδρόμους:
Αφετηρία από την οδό Υψηλάντου 21 στις 14:22.
Οι Λαμπαδηδρόμοι με τη σειρά που θα παραλάβουν την Ολυμπιακή Φλόγα, είναι οι εξής:
Από την οδό Υψηλάντου 1 μέχρι την Τσανάκλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής (Δημοκρίτου & Στουκόπουλου), 14:25: 1ος Λαμπαδηδρόμος Κυριάκος Μπακιρτζής- Πολεμικές Tέχνες. Πανελλήνιος πρωταθλητής του Μουάι Τάι στην κατηγορία των -91 κιλών. 3 χάλκινα μετάλλια σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2022. 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα European Games το 2023.
Από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής μέχρι την οδό Δημοκρίτου 1, 14:28: 2η Λαμπαδηδρόμος, Νικολέτα Μπάρμπα– Πάλη. 3η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Γυναικεία Πάλη το 2022 και το 2023. 5η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γυναικεία Πάλη το 2022. 1η στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στη Γυναικεία Πάλη το 2021. 1η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Γυναικεία Πάλη το 2018, το 2019 και το 2021. 9 φορές 1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στην Γυναικεία Πάλη, από το 2018 μέχρι και το 2024.
Από την οδό Δημοκρίτου μέχρι την οδό Ορφέως 21, 14:31: 3ος Λαμπαδηδρόμος, Αθανάσιος Μιμίκος – Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο. Παίκτης και αρχηγός της ομάδας Mπάσκετ με Aμαξίδιο του ΗΡΟΔΙΚΟΥ και μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο.
Από την οδό Ορφέως 21 μέχρι και το Ηρώον της Κομοτηνής, 14:34: 4ος Λαμπαδηδρόμος, Κωνσταντίνος Μπανιώτης -Άλμα εις Ύψος, ο οποίος θα ανάψει τον βωμό. Συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες. Χρυσό Μετάλλιο σε Μεσογειακούς Αγώνες. 2 Ασημένια μετάλλια σε Μεσογειακούς Αγώνες. Αργυρό Μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες. 4η θέση σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες. 4η και 5η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
14:37: Ηρώο Κομοτηνής: Τελετή διάρκειας 30΄.
Από τον βωμό μέχρι τη συμβολή των οδών Σισμάνογλου με Ζυμβρακάκη, 15:07: 5ος Λαμπαδηδρόμος, Χαρούν Μολλά- Ποδηλασία. Πρωταθλητής Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας. Βαλκανιονίκης Ορεινής Ποδηλασίας. Μέλος Εθνικής Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας. Μέλος Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας.
Λαμπαδηδρόμοι: Οι δύο αθλητές που επέλεξε η Επιτροπή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας είναι οι: Κυριάκος Αμούτζας και Δημήτρης Μπαξεβανίδης.
Ακολουθούν φωτος από τη σημερινή εκδήλωση στο δημαρχείο Κομοτηνής:
 
   
 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος