ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

O Δήμος Κομοτηνής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR στη Ρουμανία

Εποικοδομητική ήταν η παρουσία του Δήμου Κομοτηνής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR που έλαβε χώρα στο Βουκουρέστι από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου. Ο Δήμος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και είχε την ευκαιρία να ενισχύσει την προώθηση της περιοχής ως τουριστικού προορισμού.

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης Πέτρος Ζωγράφου είχε σειρά γόνιμων επαφών. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας Γιώργο Σταφυλάκη και συζήτησαν θέματα θρησκευτικού τουρισμού. Επίσης, συναντήθηκε στο Κοινοβούλιο με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας και Βουλευτή, Δρ Ντράγκο Γαβριήλ Ζησόπουλο και κατά την επικοινωνία τους τέθηκαν στο τραπέζι οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών σε θέματα τουρισμού και οι δυνατότητες ανταλλαγών στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας.

Τέλος, ο κ. Ζωγράφου συναντήθηκε με την Πρέσβη της Ελλάδας στη Ρουμανία Σοφία Γραμματά.  Η έκθεση TTR αποτελεί ένα σπουδαίο τουριστικό γεγονός που συγκεντρώνει πλήθος εμπορικών και γενικών επισκεπτών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος