ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας

Συνάντηση εργασίας με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα Dr. Saad Alammar είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πέτροβιτς ενημέρωσε τον Πρέσβη για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Έβρου με άξονα τη γεωπολιτική και γεωστρατηγική του θέση, καθώς αποτελεί πλέον ενεργειακό κόμβο λόγω των μεγάλων έργων υποδομών φυσικού αερίου, όπως ο LNG με τον FSRU, ο TAP, ο IGB. Αναφέρθηκε, επίσης, στην αναπτυξιακή προοπτική του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και στις δυνατότητες που προσφέρει στις συνδυασμένες μεταφορές, καθώς μπορεί να υπάρξει συνέργεια με τα λοιπά δίκτυα, τον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΥ και τον σιδηρόδρομο, για τον οποίο μάλιστα επίκειται αναβάθμιση με ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου έκανε αναφορά στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγει ο πρωτογενής τομέας, και υπογράμμισε, επίσης, τη θετική προοπτική να υπάρξουν επενδύσεις σαουδαραβικού ενδιαφέροντος στην περιοχή.

Ο κ. Alammar δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσει κι άλλη επίσκεψη του ιδίου στην περιοχή συνοδευόμενος από κλιμάκιο οικονομικών παραγόντων της χώρας του.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος