ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Κομοτηνής στο πλευρό της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

«Η επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης υπενθυμίζει στην πολιτεία ότι οφείλει την ουσιαστική οικονομική στήριξη των μικρομεσαίων επαγγελματιών. Είναι αυτοί που αιμοδοτούν την εθνική οικονομία βάζοντας πλάτη στα δύσκολα, γιατί εργάζονται, απασχολούν -ανάλογα με τη δυναμική της κάθε επιχείρησης- προσωπικό, καταβάλουν φόρους, εισφορές. Οι μικρομεσαίοι βρίσκονται στη μέση του οικονομικού κυκλώνα που θα χρειαστεί καιρός για να κοπάσει κι αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, εάν η Ελλάδα θέλει να εξασφαλίσει την οικονομική επιβίωση όλων των πολιτών της όταν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία.

Ο Δήμος Κομοτηνής καταβάλει τις προσπάθειες που του αναλογούν για να στηρίζει τους επαγγελματίες του τόπου, καθώς αποτελούν βασικό κρίκο στην αλυσίδα της τοπικής οικονομίας. Ενώνουμε κι εμείς τη φωνή μας με την Ομοσπονδία, ζητώντας να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν συνολικά στη Θράκη και στη Ροδόπη εδώ και έναν χρόνο,  με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω εκτόξευσης τον προηγούμενο μήνα του αριθμού των κρουσμάτων. Η πανδημία και η οικονομική κρίση μάς θέλουν όλους ενωμένους, ν’ αγωνιζόμαστε για την επιβίωση, μέχρι να ξανάρθει ο καιρός για να μπορούμε να σχεδιάζουμε και να οραματιζόμαστε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι επαγγελματίες του τόπου μας δεν είναι μόνο αυτοί που ομορφαίνουν τις γιορτές μας με τα είδη και τις υπηρεσίες που παρέχουν, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να γεμίσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι τους» δηλώνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος