ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προσέφερε κεράσματα στους συμπολίτες μας που βγήκαν για ψώνια στην κεντρική αγορά της πόλης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα, ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προσέφερε ζεστό κρασί, σοκολάτα και κεράσματα στους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στη αγορά της πόλης μας, το Απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου.

Με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες σας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμέτοχη και στήριξη, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Καταστηματαρχών & Μπουγατσοποιών Κομοτηνής & Περιφέρειας, το Σώμα Ελλήνων Πρόσκοπων , το ΔΥΠΑ ΙΕΚ Κομοτηνής ειδικός αισθητικής τέχνης, το Π.Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης . Για τη χορηγία των πρώτων υλών για την παρασκευή των ροφημάτων ευχαριστούμε πολύ την ΙΟΝ σοκολάτα, την Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης, το Super market Λαγάκης και την ΜΑΧ ΟΕ – ΔΕΛΤΑ ΓΑΛΑ ΡΟΔΟΠΗΣ. Επίσης ευχαριστούμε, τον DJ-φωτογράφο Νίκο Οικονομίδη, το ατελιέ γραφικών τεχνών του Δημήτρη Πιρπιρή «περγαμηνή» και τους επαγγελματίες που προσέφεραν την βοήθειά τους ώστε να δημιουργηθούν τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις.

Πηγή: FB

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος