ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφτηκε το ΚΥΤ Φυλακίου

Περιοδεία στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) μεταναστών στο Φυλάκιο, όπου σχεδιάζεται επέκτασή του από το Υπουργείο Μετανάστευσης κι Ασύλου, έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος χθες Παρασκευή 29/1/2021.

Από το σημείο, ο πρόεδρος του κόμματος κατηγόρησε τους κ.κ. Μέτιο-Μαυρίδη για ψέματα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας. «Πιστεύω ότι θα πρέπει να έρθουν εδώ οι πολιτικοί αρχηγοί όλων των κομμάτων, να δουν την κατάντια μιας περιοχής, από τα λάθη των Αθηνών, διότι διασπείρουν σε όλη την Ελλάδα λαθρομετανάστες δίχως σχέδιο και οργάνωση και πολύ φοβούμαι ότι κι η τοπική αυτοδιοίκηση έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Πού είναι ο δήμαρχος Ορεστιάδας; Πού είναι ο περιφερειάρχης σας; Μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος λέει ψέματα. Κατά την άποψή μου, θα το πω λαϊκά όπως το λέει η παροιμία, δύο γάιδαροι μαλώναν σε ξένο αχυρώνα. Και οι δύο λένε ψέματα στο λαό, διότι πολύ απλά αν ήθελαν πραγματικά να μην γίνει το hotspot, θα έπρεπε μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας να είναι κάτω στην Αθήνα και να έρθουν στο Υπουργείο», δήλωσε.

Ως προς τη σχεδιαζόμενη επέκταση του ΚΥΤ, την χαρακτήρισε «εθνικό έγκλημα» και πρόσθεσε πως «πίσω από τον ελληνικό στρατό δεν βάζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις ποιοι είναι». Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης, όπως την γνωστοποίησε χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «μοναδική λύση», είναι οι μετανάστες «να πάνε στα ακατοίκητα νησιά κι από εκεί να απελαθούν όλοι. Δεν τους καλέσαμε, δεν τους ζητήσαμε, δεν μπορούν με την παρουσία τους να δημιουργούν προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες δεν ρωτήθηκαν».

Κατά την διάρκεια της περιοδείας δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν φορούσαν μάσκες.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος