ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στο Εμβολιαστικό Κέντρο Φιλύρας την πρώτη μέρα λειτουργίας του: «Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό»

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επισκέφτηκε σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας του το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο στη Φιλύρα του Δήμου Αρριανών. Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να προχωρήσουν με μεγαλύτερο ρυθμό οι εμβολιασμοί στην περιοχή.

Ο βουλευτής σε δήλωσή του τόνισε: «Είχα ζητήσει με παρέμβασή μου στη Βουλή έγκαιρα να υπάρξει σχεδιασμός για την δημιουργία νέων Εμβολιαστικών Κέντρων ή νέων γραμμών εμβολιασμού στην ΠΕ Ροδόπης και ειδικότερα στον Δήμο Αρριανών, τον μοναδικό Δήμο όπου δε λειτουργούσε κανένα Εμβολιαστικό Κέντρο μέχρι σήμερα. Γεγονός που θα συνέβαλε στην αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών στην περιοχή, αφού βρισκόμαστε χαμηλά στην κατάσταση του εμβολιαστικού χάρτη της χώρας. Το σημαντικό αυτό πρώτο βήμα έγινε παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου Φιλύρας, προβλήματα τα οποία είχα την ευκαιρία να συζητήσω με το υγειονομικό προσωπικό και να ακούσω με προσοχή τις προτάσεις που κατέθεσαν.

Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου και τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης για τις νέες δυσκολίες που δημιουργούνται στην αντιμετώπιση και κάλυψη των άλλων υγειονομικών αναγκών, που εξυπηρετούσε το Περιφερειακό Ιατρείο Φιλύρας. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να στελεχωθεί περαιτέρω με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου το Περιφερειακό Ιατρείο Φιλύρας να ανταποκριθεί στις ανάγκες λειτουργίας του ως Εμβολιαστικό Κέντρο και ως Περιφερειακό Ιατρείο».

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος