ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πέσιμο» Καραπαπά στην ΕΠΟ για τον Μάνο Γαβριηλίδη, επίθεση και από Καρυπίδη – Απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης

Αιχμές κατά της εγκυρότητας της κλήρωσης του κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό και τον Άρη άφησαν με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων Κώστας Καραπαπάς και ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων Θεόδωρος Καρυπίδης.

«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να παραβρεθούν 8 άτομα στην κλήρωση τηρώντας τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα. Όταν μάλιστα υπάρχουν υποψίες από πριν για το αδιάβλητο της διαδικασίας. Κατάφεραν να δικαιώσουν τους καχύποπτους και να μην μπορεί κανείς να τους πιστεύει τώρα ότι κι αν λένε», τόνισε αρχικά ο Θόδωρος Καρυπίδης και συμπλήρωσε: «Κάποτε τα μπαλάκια ήταν κρύα τώρα είναι ζεστά…».

Λίγη ώρα μετά βρέθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύμφωνα με διαρροή από μέσα επιρροής των ερυθρολεύκων, κατευθύνθηκε στον Κομοτηναιο πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνο Γαβριηλίδη και άρχισε να λέει: «..Εχετε ξεφτιλιστεί. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Φαίνεται πως δεν έχετε όρια. Από χθες όλη η Ελλάδα ήξερε πως ο Ολυμπιακός θα κληρωθει με τον Άρη και οι άλλοι με τα φιλαράκια τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν με δημόσια ανάρτησή του, ο Κώστας Καραπαπάς είχε προβλέψει ότι θα κληρωθούν ο Ολυμπιακός με τον Αρη (οπερ και εγένετο), ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα (επίσης βγήκε αυτό το ζευγάρι), ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο και η ΑΕΚ με την Λαμία (τελικά είχαν αντίστροφα τους αντιπάλους).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης αλλά και της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, που τον κάλεσε να σχολιάσει τις επιθέσεις σε βάρος του και την αμφισβήτηση του αδιάβλητου της διαδικασίας της κλήρωσης:

«Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης τότε είναι δικό του πρόβλημα.
Είναι η 3η κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη ομάδα για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εγώ κινήθηκα βάση νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στον χώρο.
Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξαν μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας. Πως να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος