ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε η δεντροφύτεψη στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου η δεντροφύτεψη του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Αυτό είναι ακόμα ένα έργο για το Στάδιο της Κομοτηνής, αφού το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει εργασίες ανακατασκευής των γηπέδων μπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε πως αναμένονται οι εργασίες ύψους 780.000 ευρώ για Αντικατάσταση ελαστικού συνθετικού τάπητα και άλλων, οι οποίες χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η ανακκοίνωση:

«H διαδικασία της δεντροφύτευσης μόλις ξεκίνησε!! Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης συντονίζουν ένα έργο πνοής για την πόλη, για τους αθλητές, για τους Δημότες της Κομοτηνής. Μικρές ιδέες που πραγματοιούνται απλά με την σύμπραξη μιας χούφτας ανθρώπων και με τη στήριξη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και ιδιαίτερα του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Τσαλικίδη που φρόντισε να μας παραχωρήσει για λίγες ώρες τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η ανάπλαση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου μόλις ξεκίνησε και έρχονται και άλλες επεμβάσεις που θα ανακοινώνονται μόνο όταν βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. ΥΓ: Θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο αν μας γνωστοποιούσατε όλοι τις δικές σας ιδέες και προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση του χώρου και των δραστηριοτήτων. Θα εκτιμηθούν αναλόγως και κάποιες απο αυτές ενδέχεται να εγκριθούν απο την Επιτροπή Διοίκησης. Άλλωστε ότι γίνεται μας αφορά όλους ανεξαιρέτως

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος