ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς να ανανεώσετε τον χώρο του γραφείου στο σπίτι σας

Νέα σεζόν, λοιπόν, και ποια καλύτερη αφορμή για να φρεσκάρετε λίγο τον χώρο του γραφείου σας στο σπίτι, τόσο για περισσότερη αποδοτικότητα, όσο και για μεγαλύτερη έμπνευση.

Για να επιτύχετε, λοιπόν, το σωστό εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι σας και να επαναφέρετε στον προσωπικό σας χώρο την ηρεμία και την ισορροπία που χρειάζεστε για να δουλέψετε σωστά εφαρμόστε τα δύο βήματα που ακολουθούν παρακάτω και θα έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε με την καθαριότητα πρώτα
Το γραφείο είναι σίγουρα «μαγνήτης» ακαταστασίας, γι αυτό η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνετε για το φρεσκάρισμά του είναι να ξεχωρίσετε τα επιθυμητά από τα ανεπιθύμητα αντικείμενα που βρίσκονται πάνω σε αυτό. Ξεφορτωθείτε ό,τι δεν χρειάζεστε, λοιπόν, και οργανώστε τα υπόλοιπα ανά κατηγορίες έτσι ώστε να τα βρίσκετε πιο εύκολα. Τα μόνα πράγματα που θα πρέπει να έχετε πάνω στο γραφείο σας κάθε φορά που πιάνετε δουλειά είναι η ατζέντα σας, ένα στυλό και τα απαραίτητα χαρτιά -σε όσους χρειάζονται.

Δώστε το προσωπικό σας ύφος
Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να δουλεύετε από το σπίτι, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο και έτσι μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς θέλετε εσείς. Βάλτε, λοιπόν, την προσωπική σας πινελιά προσέχοντας εξίσου τις διακοσμητικές λεπτομέρειες. Μετατρέψτε το με λίγα λόγια σε εκείνο το σημείο του σπιτιού που θα ανυπομονείτε να βρίσκεστε κάθε πρωί.

Ένα μικρό χαλί μπορεί να ζεστάνει τον χώρο, ενώ στην περίπτωση που το γραφείο βρίσκεται σε κάποιον από τους υπάρχοντες χώρους του σπιτιού, και όχι σε ξεχωριστό δωμάτιο, λειτουργεί και ως όριο μεταξύ του υπόλοιπου δωματίου. Προσθέστε μια γλάστρα με το αγαπημένο σας φυτό ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, ένα αρωματικό κερί και το κατάλληλο φωτιστικό, μια διακοσμητική πινελιά που λειτουργεί εξίσου πρακτικά όταν αρχίσει να χάνεται το φως της ημέρας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος