ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

Προχωρά προς την ολοκλήρωσή της η εγκατάσταση σταθερού σημείου ελέγχου οχημάτων στον κάθετο άξονα Νυμφαίας – Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης-Επίσκεψη στον συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας

Αυτοψία στο σημείο εγκατάστασης και λειτουργίας σταθερού σημείου ελέγχου οχημάτων που εισέρχονται στη χώρα μας από τη Βουλγαρία, στον κάθετο οδικό άξονα Νυμφαία – Μακάζα, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ  Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.

Με την αποπεράτωση προβλεπόμενων τεχνικών παρεμβάσεων, προχώρησε η εγκατάσταση οικίσκου τύπου ISOBOX ενώ προς ολοκλήρωση βαίνουν τεχνικές  εργασίες που θα το καταστήσουν λειτουργικό προκειμένου να δοθεί σε χρήση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πανδημία του κορονοϊού επέφερε καθυστερήσεις στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της τεχνικής παρέμβασης. Η τοποθέτησή του θα χρησιμεύει ως σημείο ελέγχου με τα αρμόδια όργανα ελέγχου να διενεργούν νόμιμους και προβλεπόμενους ελέγχους προς κύριο στόχο την πάταξη του παρεμπόριου.

‘‘Οι συνέπειες του Παραεμπορίου είναι πολυδιάστατες και αλληλένδετες με την οικονομία της περιοχής μας σε όλα τα επίπεδα! Για τον λόγο αυτό, ήταν από την αρχή σαν στόχος πολύ υψηλά στις προτεραιότητες μας! Λειτουργήσαμε  συντονισμένα και αποφασιστικά για να το αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ικανοποιητικό, με την αναμονή για την άμεση λειτουργία του.’’, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.

Στη συνέχεια, μετέβη στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας , όπου επισκέφθηκε το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συνοριακό σημείο. Τους συνεχάρη θερμά για το έργο που εκτελούν καθημερινά, ενώ παράλληλα συζήτησαν για την επικρατούσα κατάσταση στα σύνορα της περιοχής μετά τις τελευταίες εξελίξεις και απαγορεύσεις που τέθηκαν σε ισχύ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Τέλος, η ΠΕ Ροδόπης πρόκειται να διανείμει υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του προσωπικού της Ε.Α., που πραγματοποιεί ελέγχους συστηματικά στον Συνοριακό Σταθμό Νυμφαίας.

 

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος