ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία Κατσιμίγα: “Καθάρισαν” τον Προϊστάμενο της Αποκεντρωμένης εξαιτίας ελέγχων του

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητων Ενωτική Πρωτοβουλία στην Περιφέρεια ΑΜΘ, Κώστας Κατσιμίγας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Κατσιμίγα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αντικαθιστά τον προϊστάμενο Διοικητικού Οικονομικού της Ροδόπης, προκειμένου να διακόψει ένα “ανεπιθύμητο” έλεγχο νομιμότητας απόφασης, ενέργεια που χαρακτηρίζει “παλαιοκομματικού τύπου πολιτική δίωξη”.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Με μια παντελώς αναιτιολόγητη απόφασή του, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, προχώρησε εσχάτως στην αντικατάσταση του αναπληρωτή προϊστάμενου του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ροδόπης (έλεγχος νομιμότητας) κο Ανδρέα Χρήστου, θέση στην οποία είχε οριστεί από το 2014, λόγω εμπειρίας στο αντικείμενο. Ιδίως τους τελευταίους 14 μήνες, ασκούσε αποκλειστικά τα χρέη προϊσταμένου του Τμήματος. Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή αντικατάστασής του, έχει αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα και σχετίζεται άμεσα με την κομματική προσπάθεια να πάψει να έχει «ανεξάρτητο» χαρακτήρα ο έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων κυρίως της Περιφερειακής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Δυστυχώς εν έτει 2020 οι παλαιοκομματικές συμπεριφορές εξυπηρετήσεων δείχνουν να έχουν ρίζες βαθιές…

Admin/Komotini24

 

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος