ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις μέρες από την κατάρρευση της Γέφυρας του Κομψάτου στον Δήμο Ιάσμου

Μετά από δύο χρόνια αποσύρθηκε το πεσμένο τμήμα της γέφυρας, μετά και από πολλές δημοσιογραφικές κρούσεις για την επικινδυνότητα του να παραμείνει εκεί, λόγω της στενής γειτνίασης με την σιδηροδρομική γέφυρα. ..

Τα χρήματα για την ανακατασκευή της γέφυρας είχαν εξασφαλισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση ακόμα. Το ότι δημοπρατείται η κατασκευή προς το τέλος του φθινοπώρου, (;)του χρόνου(;), όπως είχε πει σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, είναι η μοναδική πληροφορία που έχουμε εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς όμως τώρα να γνωρίζουμε που ακριβώς βρισκόμαστε, μια και υπάρχουν πληροφορίες για καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατικών εμποδίων.

Η κίνηση «Γεφύρεια», που φέτος λόγω του κορονοϊού δεν θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας, ωστόσο, θα κάνει ανάρτηση πανώ, που θα υπενθυμίζει πως εδώ υπήρχε μια γέφυρα που πρέπει να ανακατασκευασθεί, καθώς είναι η μοναδική γέφυρα που συνδέει τους νομούς Ροδόπης-Ξάνθης, εκτός της Εγνατίας οδού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, το μέλος της κίνησης «Γεφύρεια», Γιώργος Λεχούδης, προανήγγειλε δράσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να πιέσουν για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού μεγάλου έργου για την περιοχή.

Μια πρώτη των κινήσεων αυτών είναι η επίσκεψη μέσα στις επόμενες μέρες στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκο Τσαλικίδη, για ενημέρωση πως ακριβώς έχει η κατάσταση με τις διαγωνιστικές διαδικασίες του έργου και που υπάρχει καθυστέρηση.

ERT Komotinis/BM

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος