ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχεδόν… έτοιμα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Πάνω από 90% των θέσεων στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. έχουν συμπληρωθεί σε όλη την Ελλάδα, ενώ λίγα είναι τα κενά που εκκρεμούν για την ολοκλήρωσή τους.

Τα πρώτα ονόματα που έγιναν γνωστά δείχνουν μια μεγάλη διάθεση ανανέωσης, καθώς, ειδικά στο Λεκανοπέδιο Αττικής, το ποσοστό των νέων υποψηφίων αγγίζει το 45%.

Ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, όμως, είναι και το γεγονός ότι πολλοί εκ των προαναφερθέντων ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 40, και μάλιστα σε ορισμένες περιφέρειες το συγκεκριμένο ποσοστό είναι, αν μη τι άλλο, αξιοσημείωτο.

Ειδικότερα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” αναφέρει:

Στη Δράμα, με τον ήδη εκλεγμένο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπλούχο θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο οι Δημήτρης Κυριαζίδης, Μιχάλης Τάσσου, Νικολέτα Εμμανουηλίδου και Παρασκευή Παπαδοπούλου.

Στον Έβρο, οι κοινοβουλευτικοί Αναστάσιος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή, με τις Κατερίνα Φωτιάδου και Κατερίνα Καραμήτσιου-Γιαννέλου να κλείνουν τη λίστα.

Στην Καβάλα, εκτός από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο, Ιωάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη, ακούγεται και ο Μάριος Δέμπος.

Στην Ξάνθη, εκτός από τον σημερινό βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη, που θα είναι ξανά υποψήφιος, μάλλον θα «κλειδώσει» και ο Δημήτρης Σαλτούρος.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης φέρετε να είναι ο μόνος σίγουρος αυτή τη στιγμή στη Ροδόπη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος