ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολικές τσάντες στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών της Ροδόπης προσέφερε ο Ε.Στυλιανίδης

Τον Σύλλογο Πολυτέκνων ν.Ροδόπης επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης, δηλώνοντας αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής μας, ενώ δώρισε σχολικές τσάντες για κάθε παιδί Πολύτεκνης οικογένειας της Ροδόπης.

Ειδικότερα ο κ.Στυλιανίδης συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ. τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, ζήτησε ένα πλήρες υπόμνημα με τα θέματα που τους απασχολούν και τις προτάσεις τους προκειμένου να αναπτύξει τις σχετικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες και προσέφερε μια ολοκαίνουρια σχολική τσάντα για κάθε παιδάκι πολύτεκνης οικογένειας του νομού Ροδόπης που έφερε από την Γερμανία με τη συμβολή και του συνδέσμου φιλίας FELBERT.

Σε σχετικές της δηλώσεις η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελική Τσουκάτου ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Παιδείας για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του, ενώ με την σειρά του ο κ. Στυλιανίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο για το έργο που επιτελεί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο σας. Τα πάνω από 1000 μέλη σας προσφέρουν στην τοπική κοινωνία πάνω από 5000 παιδιά. Η ενίσχυση του δημογραφικού της Ροδόπης, της Θράκης και της Ελλάδας δεν θωρακίζει μόνο την εθνική ασφάλεια, αλλά συμβάλλει και στην επίλυση του ασφαλιστικού και την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας. Εμείς ως πολιτεία και ως κυβέρνηση στηρίζουμε με κάθε τρόπο» ανέφερε τονίζοντας πως «ως πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος προώθησα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ως στήριξη στο θεσμό της οικογένειας άρθρο 21. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε κάθε κοινοβουλευτική πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της πολυτεκνίας. Σας ευχαριστούμε και είμαστε έτοιμοι για κάθε συνεργασία».

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος