ΥΓΕΙΑ

Στην Αλεξανδρούπολη το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαρμακολογίας

Η Ελληνική Εταιρεία Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ), διοργανώνει το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, που θα πραγματοποιηθεί 2-4 Οκτωβρίου 2020 με υβριδικό τρόπο, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη και διαδικτυακά με μετάδοση σε όλη την Ελλάδα. Η εγγραφή για ηλεκτρονική παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν στο www.pharmacology2020.gr.

Το συνέδριο περιλαμβάνει την πρώτη ημέρα (Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 15:20 – 18:00 το απόγευμα) ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο στρογγυλό τραπέζι με θέμα “Ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων για τον SARS-CoV-2 και τη νόσο COVID-19”. Σε αυτό θα μιλήσουν 6 καταξιωμένοι επιστήμονες τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και από τις εταιρείες που αναπτύσσουν φάρμακα και εμβόλια για τη σύγχρονη μάστιγα του κορωνοϊού. Επίσης την ίδια ημέρα στις 12:00 – 13:30 σε Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα “Το φάρμακο στην Ελλάδα: Ανιχνεύοντας τις ανάγκες, τις λύσεις και τις προοπτικές στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα” θα συμμετέχει με εισήγησή του και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων κ. Δημήτρης Φιλίππου.

Το Συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, αποτελεί θεσμό για την Ελληνική Φαρμακολογική κοινότητα και κομβικό σημείο για την εκπαίδευση και την ενημέρωση πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις, των Ελλήνων Φαρμακολόγων και επαγγελματιών υγείας με ενδιαφέρον στο φάρμακο.

Φέτος, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΦ, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα λόγω Covid-19 και προετοιμάζεται αναλόγως για να διεξαχθεί για πρώτη φορά με υβριδικό τρόπο. Έτσι, ο κάθε σύνεδρος θα έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τρόπους παρακολούθησης των εργασιών του: Είτε με φυσική παρουσία, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με προκαθορισμένο αριθμό συνέδρων εντός της αιθούσης, είτε με διαδικτυακή συμμετοχή.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια και ελεύθερες ανακοινώσεις πάνω στα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις σε σχέση με τα νέα φάρμακα σε ερευνητικό, κλινικό και ρυθμιστικό επίπεδο.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαρμακολογίας να αποτελέσει για ακόμα μια φορά ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου βήμα για την παρουσίαση και συζήτηση των συγχρόνων εξελίξεων του κλάδου και να καλύψει τις επιστημονικές απαιτήσεις, όπως τις ορίζει το ευρύτερο διεθνές περιβάλλον, μέσα στο οποίο επιτυχώς τα μέλη της Εταιρείας συμμετέχουν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.pharmacology2020.gr

πηγή: Alexandroupoli

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος