ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη μετο Νομάρχη και το Δήμαρχο Kardzhali Βουλγαρίας

Διαδοχικές συναντήσεις με το Νομάρχη KardzhaliDanielDelchevκαι τον Δήμαρχο KardzhaliHasanAzizείχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Βουλγαρία.

Αντικείμενο των επαφών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, αποτέλεσαν, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν  την ανάπτυξη των δύο περιοχών παράλληλα με την προώθηση τηςδιατοπικής συνεργασίας και της υλοποίησης κοινών δράσεων στα πεδία του πολιτισμού, του τουρισμού και της ανάπτυξης, κατά την προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ξεναγήθηκε από το Δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής Αρχής, στους χώρους του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου, έδρας  του ποδοσφαιρικού συλλόγουArdaKardzhali που αγωνίζεται στην Α’εθνική κατηγορία, όπου αποφασίστηκε η διοργάνωση φιλικού τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από τις δύο περιοχές.

«Με το Νομάρχη και το Δήμαρχο του Kardzhali συμφωνήσαμε στην καθιέρωση σταθερής επικοινωνίας προς όφελος των περιοχών μας. Η καλή σχέση με τους Βούλγαρους γείτονες μας αποτελεί εγγύηση για την περαιτέρω πορεία μας σε κάθε επίπεδο» δήλωσε κ. Τσαλικίδης.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος