ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που οργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ για τις γιορτές.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου , στις 11 π.μ., στην πλατεία Ειρήνης

Η ΔΚΕΠΠΑΚ και ο Δήμος Κομοτηνής, παρουσιάζουν τον Μάγο Ρότζερ και την παρέα του σε εορταστικό show για τους μικρούς μας φίλους!
Μαζί του θα είναι ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ για ένα ανεπανάληπτο fire show ενώ αγκαλιές και πολλές πόζες για φωτογραφίες θα μοιράσουν οι Buzz Lightyear και Jessie μεγαλοφιγούρες από το αγαπημένη παιδική ταινία «Toy Story».
Η παράσταση μαγικών κόλπων του Μάγου Ρότζερ, θα πλαισιώνεται από πολύ χορό και τραγούδι και με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, χριστουγεννιάτικο λαμπερό facepainting, μπαλονοκατασκευές, ενώ στο τέλος θα φτιάξουμε τις πιο γιγάντιες σαπουνόφουσκες!
Ώρα εκδήλωσης: 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 11 στην πλατεία Ειρήνης, ο Σύλλογος των Εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων, σας καλεί να δοκιμάσετε τις πίτες των Σαρακατσάνων.

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στους δρόμους της πόλης
Από το πρωί, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κομοτηνής παιανίζει Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια στους δρόμους της πόλης.

Τέλος, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στην πλατεία Ειρήνης
«Καμήλες και Ντιβιτζήδες»: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, αναβιώνει το έθιμο που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Το δρώμενο «Καμήλες και Ντιβιτζήδες» (καμηλιέρηδες) είναι ένα από τα πιο γνωστά έθιμα της ανατολικής Ρωμυλίας.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος