ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

“Το παιδί των Χριστουγέννων” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο μιλά για την επίσκεψή του στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας μιλά για τις  εκδηλώσεις της:
“Βρέθηκα σήμερα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, με αφορμή τις ποικίλες δράσεις που πραγματοποιούνται μέχρι και την εκπνοή του χρόνου, ειδικά για τα παιδιά. Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ΠΕ Ροδόπης «Ορφέας» υλοποίησε ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 5-7 χρονών με αφετηρία το παραμύθι «Το παιδί των Χριστουγέννων». Η ψυχολόγος, Αφροδίτη Μητσάκου και η κοινωνιολόγος, Ευαγγελία Περετζίκη συζήτησαν με τα παιδιά για την εμπειρία τους στο πάρκο του Πινόκιο και στη συνέχεια ανακάλυψαν μαζί τα μηνύματα του παραμυθιού και την ουσία του δώρου, της προσφοράς. Τα αντανακλαστικά των παιδιών και η κοινωνική τους ευαισθησία μας φέρνουν όλους πιο κοντά στο νόημα της αγάπης αυτών των ημερών.
Ταυτόχρονα, η έκθεση των εργαστηρίων κεραμικής και ξυλογλυπτικής με θέμα τα Χριστούγεννα από τον δραστήριο Σύλλογο Καλλιτεχνών «Αθηνίων» πρόσθεσαν μια όμορφη γιορτινή νότα στον υπέροχο χώρο της Τσανακλείου.
Η σημερινή επίσκεψη και η συνομιλία με το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής και της Κοιν.Σ.Επ. Κομοτηνή Εν Δράσει ήταν μια ευκαιρία να θυμηθούμε τις ουσιαστικές και ποικίλες δράσεις που αναπτύσσονται σ’ αυτόν τον χώρο που είναι ανοιχτός για άτομα όλων των ηλικιών, είτε σε ομάδες είτε ατομικά. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την άριστη συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής, εκδοτικούς οίκους, βιβλιοπωλεία της Κομοτηνής και βέβαια τους αγαπημένους μας συγγραφείς, ανάμεσά τους και πολλοί ντόπιοι.
Στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία γιατί η παιδεία είναι η βάση για να γίνει ο κόσμος καλύτερος”.
Πηγή+Photos: FB

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος