ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζονται τα rapid tests στον γενικό πληθυσμό στην πλατεία Ειρήνης και στη Λαϊκή Αγορά, μέσα από το αυτοκίνητο

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής έγιναν σήμερα Πέμπτη31 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού και βρέθηκε ένα θετικό και στη Λαϊκή Αγορά   με τη διαδικασία drivethrough έγιναν 12 και ήτανόλα αρνητικά. Επιπλέον, ένα συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 56rapidtestsγια τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής και   ήταν όλα αρνητικά.

Οι έλεγχοι ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 12 Μαρτίου και θα γίνουν τις ώρες 11:00-15:00, από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033,  προσέρχονται στην Πλατεία Ειρήνης ή στη Λαϊκή Αγορά, γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ, ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Στα drivethrough τεστ  οι πολίτες παραμένουν στο αυτοκίνητό τους.

Ο Δήμος Κομοτηνής ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση και παράλληλα την τήρηση των μέτρων προστασίας, φυσικής απόστασης και σεβασμού των συμπολιτών τους.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος