ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΔΟΠΗΣ για ΘΕΜΑΤΑ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης προκειμένου να τους ευχηθεί καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και να ζητήσει τη συνεχή και συστηματική συνεργασία για τα ζητήματα της τοπικής αγοράς.

Τον Βουλευτή ενημέρωσε συνολικά η πρόεδρος Κική Κωνσταντινίδου επιδίδοντας του την σχετική Ετήσια Έκθεση για την αγορά της Ροδόπης του 2020. Όλα τα νέα μέλη ενημέρωσαν για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επαγγελματίες και κατέθεσαν και σχετικές προτάσεις δράσης.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα και τόνισε ότι «κοινός μας στόχος δεν πρέπει να είναι μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος των συμπολιτών μας, αλλά και η διεύρυνση του καταναλωτικού μας κοινού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τρεις τρόπους. Πρώτον με την αύξηση των φοιτητών και των σπουδαστών της Σχολής Αστυφυλάκων, οι οποίοι πρέπει να διευκολύνονται περισσότερο να κυκλοφορούν στην πόλη, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. Δεύτερον με την ενθάρρυνση διοργάνωσης εκδηλώσεων και επισκέψεων στη Ροδόπη από σχολεία, συνέδρια, διερχόμενα γκρουπ, Σχολές Δικαστών, Διπλωματική Ακαδημία, Στρατιωτικές Σχολές κ.α. Και τρίτον με πολιτικές προσέλκυσης τουριστών από τα Βαλκάνια με τελικό ή ενδιάμεσο σταθμό τη Ροδόπη, αφού πρώτα διεκδικήσουμε το άνοιγμα της Νυμφαίας και για λεωφορεία με στόχο τις στοχευμένες εκδρομές».

Επίσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε για ειδικά κίνητρα φορολογικά, ώστε να αποφεύγεται η διαρροή καταναλωτών στις γειτονικές χώρες για αγορές και επισήμανε την ανάγκη διοδίων στον κάθετο άξονα, με στόχο τα έσοδα να δαπανώνται εκτός από την συντήρηση του δρόμου και για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε για αλληλοενημέρωση και συστηματική συνεργασία με στόχο την στήριξη και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και κοινωνίας.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος