ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Τα αρδευτικά έργα σε Ροδόπη και Ξάνθη στο επίκεντρο της σύσκεψης με την Διακομματική-Ικανοποίηση Μέτιου

Τα αρδευτικά έργα σε Ροδόπη και Ξάνθη στο επίκεντρο της σύσκεψης με την Διακομματική κατά τη σύσκεψη υπό την Προεδρία της  Ντόρας Μπακογιάννη στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Ωστόσο το θέμα ειδικά για το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ του Νομού Ξάνθης παρά τη δικαίωση στο ΣτΕ “λιμνάζει” εδώ και μια 20ετία!!!

Αναλυτικότερα: Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Περιφεριάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με την αντιπροσωπεία της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη που επισκέπτεται την περιοχή το τρέχον τριήμερο. Ο περιφερειάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στον αγροτικό χαρακτήρα της περιφέρειας, επισημαίνοντας αναλυτικά τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη. Όπως γνωρίζετε και το επεσήμανα και στην Αθήνα όταν πήγα και σήμερα, είμαστε μια αγροτική περιφέρεια συνεπώς στις προτάσεις και στο σχέδιο μας, το οποίο είναι ανηρτημένο στο site της περιφέρειας έχουμε το σχέδιο το οποίο έχουμε καταθέσει στους πολίτες. Πέρα από τα έργα που υλοποιούμε εμείς με πόρους από το ΕΣΠΑ της περιφέρειας και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων υπάρχει και ξεχωριστή ενότητα με μεγάλα διεκδικούμενα έργα. Αναφέρομαι στα δύο μεγάλα αρδευτικά έργα της Ξάνθης και της Ροδόπης τα οποία συζητήσαμε αναλυτικά και στην Αθήνα και εδώ».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος