ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι ισχύει με τα περιοριστικά μέτρα και τις μεταμεσονύχτιες μπύρες από το περίπτερο

Το τελευταίο διάστημα έχει προκληθεί μία σύγχυση σχετικά με το αν τα περίπτερα ή τα ψιλικατζίδικα που είναι ανοιχτά μετά τα μεσάνυχτα μπορούν να πουλήσουν μπύρες και γενικώς προϊόντα που έχουν αλκοόλ.

Αφορμή αποτέλεσαν τα πρώτα μέτρα που επιβλήθηκαν σε περιοχές της επαρχίας, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά και οι εικόνες συνωστισμού που άρχισαν να κυκλοφορούν.

Στο ΦΕΚ που είχε δημοσιευτεί, η διατύπωση δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη, με αποτέλεσμα αρκετοί να θεωρούν πως εκτός από τα μπαρ, τα εστιατόρια, εντάσσονται και αυτή στην απαγόρευση διάθεσης αλκοολούχων ποτών.

Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές μαρτυρίες πελατών που ανέφεραν πως πήγαν μετά τα μεσάνυχτα σε περίπτερο για να πάρουν μπύρες, αλλά ο άνθρωπος που δούλευε εκείνη την ώρα τους είπε πως δεν μπορούσε να τους δώσει.

Με δηλώσεις του στο sputknik.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων Αθήνας, Θεόδωρος Μάλλιος ξεκαθάρισε πως οι πωλήσεις αλκοολούχων ποτών μπορούν να γίνουν κανονικά και μετά τα μεσάνυχτα.

Κάτι άλλωστε που ξεκαθάρισε το ΦΕΚ της 28ης Αυγούστου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος