ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δήμο Σουφλίου επισκέφτηκε ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής

Ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος υποδέχτηκε τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστο Τριαντόπουλο συνοδευόμενο από τον ειδικό συνεργάτη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα, κ. Λαζαρίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κ. Πέτροβιτς Δημήτρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δελησταμάτη Βασίλη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε οικισμούς του Δήμου, ο Δήμαρχος εξέφρασε το χρόνιο πρόβλημα με την ελλιπή αντιπλημμυρική θωράκιση των παραποτάμιων οικισμών του Δήμου Σουφλίου και την ταλαιπωρία που υφίστανται διαρκώς οι δημότες. Ο Γενικός Γραμματέα ανέφερε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων πολιτών.

Εν συνεχεία, ο Γενικός Γραμματέας μετέβη στους ορεινούς οικισμούς του Δήμου Σουφλίου, όπου έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση του επικίνδυνου οδοστρώματος από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το έργο αφορά αποξήλωση και ανακατασκευή του οδικού δικτύου, με τα αντίστοιχα απαραίτητα τεχνικά όπου απαιτείται, τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και καθαρισμό ταφρών πλευρικά της οδού. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 4.345.000€ και αφορά 18χλμ. οδικού δικτύου, με την αποπεράτωση να αναμένεται εντός Μαΐου.

Ο Γενικός Γραμματέας διανύοντας το οδικό δίκτυο, διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασε τη στήριξή του για την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος