ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρέθηκε και στις Σάπες αργά το βράδυ της Τρίτης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος στο Δημοτικό Στάδιο Σαπών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη, επισκέφθηκε το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, στην ενημερωτική συνάντηση εργασίας συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και στελέχη του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον και την συνεργασία του με τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών με χαρακτηριστικά δείγματα την ένταξη 11 προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού στο πρόγραμμα “Άθληση για όλους”, την προώθηση έργων αθλητικών υποδομών και ένταξης τους στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” καθώς και την παραχώρηση της αιγίδας της ΓΓΑ στον “Δρόμο Υγείας – Φιλίας – Αλληλεγγύης”.

Τέλος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, του κατέθεσε αιτήματα δημιουργίας νέων αθλητικών έργων υποδομής στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών. Πάντως στην συνάντηση, που έγινε μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, παραβρέθηκαν και παλιοί γνώριμοι του υφυπουργού από τις επισκέψεις του στις Σάπες με την κομματική ιδιότητα του πρώην γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, γι αυτό και σημειώθηκε η παρουσία και του προέδρου της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στον Δήμο Δάνου Εμμανουλίδη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος