ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο πιο αστείος διαγωνισμός φωτογραφίας

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας Comedy Wildlife Photography Awards έχει καθιερωθεί ως ο πιο αστείος διαγωνισμός φωτογραφίας και κάθε χρόνο έχει τις εικόνες να το αποδείξει.

Για τον φετινό διαγωνισμό, που υμνεί αστείες στιγμές της άγριας ζωής κι έχει σχεδιαστεί με στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στη φύση, ανακοινώθηκαν 44 φιναλίστ.

Οι φωτογραφίες ενός παπαγάλου που «καλεί σε κοινωνική απόσταση», ενός ψαριού που εμφανίζεται να χαμογελάει και μίας αρκούδας που «χαιρετάει φιλικά» είναι ανάμεσα σε αυτές που πέρασαν στην τελική φάση των φετινών βραβείων.

Ο διαγωνισμός που θεσπίστηκε από τους επαγγελματίες φωτογράφους και φανατικούς οικολόγους, Paul Joynson-Hicks και Tom Sullam έχει ως στόχο, πέρα από το να προσφέρει γέλιο, να ευαισθητοποιήσει για την άγρια ζωή και συνδιοργανώνεται από το The Born Free Foundation.

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί σε ένα πλήθος από τοποθεσίες, από την Ινδία έως την Σκοτία και από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τα Κανάρια Νησιά έως το Εθνικό Πάρκο Ετόσα στη Ναμίμπια.

 

Το πρώτο βραβείο είναι ένα σαφάρι διάρκειας μίας εβδομάδας στην Κένυα, ενώ υπάρχει και ένα Βραβείο People’s Choice, για το οποίο ο καθένας μπορεί να ψηφίσει κάνοντας κλικ στην αγαπημένη του εικόνα.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε διαδικτυακή, όπως όλα δείχνουν, τελετή στις 22 Οκτωβρίου.

https://www.naftemporiki.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος