ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Με 30 εκ. € από πόρους του ΕΣΠΑ συμμετέχει η ΠΑΜ-Θ στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας κατοικιών «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ»

Με 30 εκ. € από πόρους του ΕΣΠΑ συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜΘ στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας κατοικιών «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ».

Για το θέμα αυτό, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με τους Προέδρους των ΤΕΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Δημήτρη Λουρίκα και Απόστολο Παυλίδη, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχουν ξεκινήσει για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μαζί με τα 44 εκ. € που εκτιμάται ότι θα διαθέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι συνολικοί πόροι που θα διατεθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» θα είναι 74 εκ. €.

Με τους πόρους αυτούς τα νοικοκυριά της Περιφέρειάς ΑΜ-Θ θα μπορέσουν να πετύχουν σημαντικές οικονομίες στον οικιακό τους προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα θα συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη συνολική προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας στη χώρα.

Σημειώνεται ότι για την ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων έχουν ήδη ενταχθεί για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ έργα προϋπολογισμού 47 εκ. €.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος